ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

2nd می 2019
ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

 

بیوگرافی بهاره رهنما

بهاره رهنما در ۱۰ آذر ۱۳۵۲ در اراک به دنیا آمد. او فارق التحصیل رشته ادبیات نمایشی و فوق لیسانس حقوق قضایی از دانشگاه آزاد است. او از جمله بازیگرانی است که از تحصیلات بالایی برخوردار بوده و شاید به همین علت است که در عرصه سینما و تلویزیون کم کار است. بهاره رهنما دارای یک فرزند دختر به نام پریا قاسم خانی از همسر اول خود یعنی پیمان قاسم خانی هست. پریا تجربه حضور در تئاتر پنجره ها و فیلم سینمایی دایره زنگی را دارد.

ازدواج بهاره رهنما با پیمان قاسم خانی

 

ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

ازدواج های بهاره رهنما

بهاره ازدواج اول خود را از سال ۱۳۷۰ شروع کرد و پس از ۲۴ سال زندگی مشترک سرانجام در سال ۱۳۹۴ از همسر خود جدا شد. پس از آن دو سال از زندگی خود را در تنهایی گذراند و سرانجام در شهریور ۱۳۹۶ با امیر خسرو عباسی ازدواج کرد.

ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

 

حواشی زندگی بهاره رهنما

بهاره در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ از جمله حامیان میر حسین موسوی بود. وی در انتخاب ۱۳۹۲ نیز به حامیان حسن روحانی پیوست. او از جمله هنرمندانی هست که در شبکه های اجتماعی حضور گسترده ای دارد و به همین دلیل انتقادات زیادی در مورد او وجود دارد.

بهاره دارای حواشی متعددی می باشد. از جمله این حواشی می توان به شکایت او و همسر اولش از نادر فتوره چی به علت یادداشت هایش در فیسبوک که بهاره را به فرصت طلبی برای مطرح شدن متهم کرده بود و امضاء طوماری در سال ۱۳۹۲ همراه با سایر اصلاح طلبان و اعتدالگرایان برای قدردانی از انصراف عارف به نفع حسن روحانی اشاره کرد.

ازدواج بهاره رهنما با امیر خسرو عباسی

 

فیلم های سینمایی بهاره رهنما

بهاره رهنما کار حرفه ای خود را با بازی در فیلم سینمایی افعی شروع کرد و در سال ۱۳۸۰ با بازی در فیلم کمدی نان و عشق و موتور ۱۰۰۰ به همه نشان داد که در فیلم های کمدی نیز از توانایی زیادی برخوردار است.

از جمله آثار سینمایی بهاره رهنما می توان به “افعی” به کارگردانی محمرضا اعلامی در سال ۱۳۷۱، “غزال” به کارگردانی مجتبی راعی در سال ۱۳۷۴، “عاشقانه” از علیرضا داوود نژاد در سال ۱۳۷۴، “بادام های تلخ” از کاظم معصومی در سال ۱۳۷۶، “بچه های بد” از علیرضا داوود نژاد در سال ۱۳۷۹، “نان و عشق و موتور ۱۰۰۰” به کارگردانی ابوالحسن داوودی در سال ۱۳۸۰، “گاو خونی” از بهروز افخمی در سال ۱۳۸۱، “ماجراهانی اینترنتی” به کارگردانی حسین قناعت در سال ۱۳۸۳، “شبانه” از امید بنکدار و کیوان علیمحمدی در سال ۱۳۸۳، “دایره زنگی” به کارگردانی پریسا بخت آور در سال ۱۳۸۶، “توفیق اجباری” به کارگردانی محمد حسین لطیفی در سال ۱۳۸۶، “شیرین” به کارگردانی عباس کیارستمی در سال ۱۳۸۷ و … اشاره کرد. فیلم های سینمایی مشهوری که او در سال های اخیر در آن ها نقش ایفا کرده شامل “پاستاریونی”، “آینه بغل” و “خوب ، بد، جلف” می باشد.

 

سریال های بهاره رهنما

همچنین او در سریال های تلویزیونی مختلفی شرکت کرده که از مهمترین آن ها می توان به “بچه مهندس” در سال ۱۳۹۷، “همسایه ها” در سال ۱۳۹۵، “خوب، بد، زشت” در سال ۱۳۹۳، “پژمان” در سال ۱۳۹۲، “مرد هزار چهره” در سال ۱۳۸۶، “من یک مستاجرم” در سال ۱۳۸۲ و ده ها سریال دیگر اشاره کرد.

 

تئاتر های بهاره رهنما

او جزو بازیگرانی است که به تئاتر علاقه زیادی دارد و همیشه پای ثابت این نوع بازیگری زنده بوده. از جمله تئاتر های او می توان به “مار بازی” در سال ۱۳۹۸، “شاه لیر” در سال ۱۳۹۷، “بیوه نویسنده فقید” در سال ۱۳۹۷، “فصل فراموشی” در سال ۱۳۹۷، “تابستان فراموشی” در سال ۱۳۹۷ و “بلافیگورا” در سال ۱۳۹۷ اشاره کرد. بازی های او در صحنه تئاتر بیش از سینما و تلویزیون است و این نشانگر علاقه وی به این سبک بازیگری است.

 

کتاب های بهاره رهنما

بهاره رهنما نویسنده نیز می باشد . از آثار او می توان به “پای به جاده زدن” نشر نگاه ۱۳۹۶، “زن باران” نشر نگاه در سال ۱۳۹۴، “مالیخولیای محبوب من” نشر نگاه در سال ۱۳۹۲، “ماه هفت شب” نشر نگاه در سال ۱۳۸۹ و “چهار شنبه و یک کلاه گیس” نشر نگاه در سال ۱۳۸۸ اشاره کرد.

 

منابع: ویکی پدیا فارسی، نمناک

 

مقاله مشابه: ازدواج مریم کاویانی با سفیر ایران در لهستان

دسته بندی مطالب: ازدواج هنرپیشگان

مطالب مرتبط :

فرستادن دیدگاه