اضافه کردن مو با نام اکستنشن – انواع اکستنشن
اکستنشن روشی جدید در زیبایی مو می باشد که چند سالیست نظر بسیاری از خانم ها را به خود جلب کرده است. ولی در این روش نیز یکسری محاسن و معایب وجود دارد که باید به خوبی آنها را دانست.
چند سالی است که تب و تاب اکستنشن میان خانم ها بالا گرفته است. برخی خانم ها از این روش، برای بلندتر کردن موها و برخی برای پرپشت نشان دادن موهای شان استفاده می کنند. البته می توان با انتخاب اکستنشن در رنگ های متفاوت یا فانتزی از آن به عنوان « های لایت » یا « مش » نیز استفاده کرد. اما این روش مانند سایر ترفندهای زیبایی مزایا و محدودیت های خاص خود را دارد. بد نیست قبل از انجام آن با انواع اکستنشن ها، روش های مختلف نصب، مراقبت های قبل و بعد و همچنین خطرهای آن برای موها آشنایی پیدا کنید.
اکستنشن چیست؟
دیگر هیچکس غم و غصه موهای کم پشتاش را نمی خورد؛ حدود ۱۰سالی است که اضافه کردن مو (اکستنشن) در لابهلای موهای طبیعی باب شده.
البته بیش از ۳۵ سال از همگانی شدن این فرایند زیبایی می گذرد.
در این روش، دستههای باریک موهای طبیعی یا مصنوعی از جنس نایلون، لابهلای موهای خودتان اضافه میشود. بعضی ها از این روش برای بلندتر کردن موها و برخی برای پُرپشت نشان دادن آنها استفاده میکنند.
مضرات موهای اکستنشن مصنوعی
۱- کشیده شدن موی سر
بعضی افراد نیز به دلیل کشش زیاد موها دچار سردرد میشوند. گاهی چسب یا خود این موهای مصنوعی، موجب ایجاد حساسیت در پوستسر خواهند شد.
مطلب آخر اینکه اگر بخواهید یک باره موهایتان را بلند کنید و همیشه آنها را به همان شکل نگه دارید، باید منتظر آسیب آنها باشید، ولی استفاده از موهای اضافی، برای مدت کوتاه و فقط چند سانتیمتر بلندتر، خطرات و مشکلات کمتری را در پی دارد.
۲- اکستنشن، تغذیه مو را مختل می سازد
فشار زیادی که اکستنشن روی تنه و ریشه موهای طبیعی فرد وارد می سازد در دراز مدت می تواند موها را خشن و جنس آن را خراب کند و باعث از بین رفتن شادابی مو و ریزش آن شود. شاید ابتدا موها دچار ریزش نشوند اما به تدریج با طولانی شدن مدت اکستنشن، ریزش مو نیز بیشتر خواهد شد؛ مثال بارز این موضوع در آفریقایی هاست که موهایشان را بسیار محکم می بافند و در درازمدت دچار کم پشتی و ریزش مو می شوند. اکستنشن نیز به دلیل فشار زیادی که با بافتن و بستن مو ایجاد می کند، تغذیهمو را مختل می سازد. مو برای ادامه حیات نیاز به تغذیه دارد و بستن زیاد مو باعث می شود تغذیه آن مشکل پیدا کند. زمانی که تغذیه مو مختل می شود، ابتدا لطافت و شادابی مو از بین رفته و بعد دچار ریزش می شود.
بیشتر بخوانید: تاثیر روانی آرایش بر خانم ها
خیلی ها می پرسند که چه روش هایی برای اکستنشن مو وجود دارد.
روش های اکستنشن مو
۱- اکستنشن با موهای طبیعی
خیلی از خانم هایی که دارای موهای بسیار بلندی هستند، موهای خود را می فروشند. اگر جنس موهای آنها خیلی خوب و مرغوب باشد، به راحتی اکثر مراکز اکستنشن آنها را می خرند. سپس این موها بعد از استرلیزه شدن، می توانند به عنوان موهای جایگزین در اکستنشن قرار بگیرند. این موها قابلیت این را دارند که شما به هر شکلی که می خواهید از آنها استفاده کنید. رنگ کنید، فر کنید و هر حالتی که می خواهید بدهید.
۲- اکستنشن با موهای مصنوعی
موهای مصنوعی، از الیافی ساخته می شوند که دقیقا شبیه به موی طبیعی هستند ولی طبیعی نیتند. یکی از محاسن این مدل مو، ضخامت و مقاومت بیشتر آن نسبت به موی طبیعی است ولی تطابق دادن این مدل مو با موی شما یکمی سخت است ولی یکی از گزینه هایی هست که اکثر خانم ها آن را بیشتر ترجیح می دهند
یادتان باشد:
موها را با یک برس بسیار نرم و مرحله به مرحله از پایین به بالا شانه کنید.
هنگام خوابیدن باید موهای خود را در بالای سرتان جمع کنید. قرار دادن این موها در زیر سر، موجب نامرتب شدن و گره خوردنشان به یکدیگر خواهد شد.
موهای اضافه را نباید خودتان در خانه رنگ کنید.
برای جلوگیری از درهم پیچیدگی موها، همواره دست خود را به داخل حاشیه موهای اضافه شده برده و به سمت پایین بکشید.
از تافت و سایر حالتدهندههای حاوی سیلیکون برای موهای اضافه شده استفاده نکنید. این کار باعث میشود که موها از محل اتصال خود جدا شوند.
مقاله مرتبط: عوارض و ضررهای اکستنشن مو
دسته بندی مطالب: آرایش و زیبایی , سبک زندگی