مدیریت هزینه های عروسی

8th دسامبر 2018
برنامه ریزی آنلاین مراسم عروسی

مدیریت هزینه های عروسی

یکی از پرهزینه ترین مراسم هایی که هر پسر و دختری در طول عمر خود تجربه می کند، مراسم عروسی است. گاهی با یادآوری مخارج سرسام آور هزینه های عروسی، شیرینی برگزاری جشن برایمان کم رنگ می شود. اما با داشتن برنامه ای دقیق و حساب شده می توانید هزینه های این شب به یادماندنی را مدیریت کنید، و برای خود و مهمانان خاطره ای فراموش نشدنی بسازید.

اخیرا طبق آمار گرفته شده هزینه های یک مراسم عروسی در آمریکا به طور متوسط ۳۲۰۰۰ دلار بوده است، که برابر با بیش از نیمی از درآمد متوسط سالانه خانوار در امریکا است! طبق یک نظرسنجی در سایت the knot  نشان داده است، که عروس و داماد معمولا ۴۳ درصد از کل هزینه های روز عروسی را پرداخت می کنند. همچنین ۱۲ درصد از زوج ها، هزینه تمامی مراسم را، خود به تنهایی برعهده می گیرند! دی جی ها و سرگرمی ها، عکاسی ها و لباس ها لیستی از بزرگترین هزینه ها را در بر می گیرد.

خوشبختانه در این مقاله تیم مشاوره تالارنامه قصد دارد تا شما را در نحوه ی مدیریت هزینه های عروسی آگاه سازد، و راهکارهایی در رابطه با کاهش مخارج، ارایه دهد.

{مطالعه بیشتر: ۱۱ راهکار موثر برای کاهش هزینه های عروسی}

۱- استفاده از دعوت نامه ها

برای کمک به بودجه خود، می توانید از دعوت نامه های کاغذی کمک بگیرید. همچنین از پاکت نامه های ساده سفید، به جای رنگی رنگی ها استفاده کنید. اما پیشنهاد ما به شما برای صرف جویی در انرژی، زمان و هزینه های مالی، استفاده از کارت های دعوت دیجیتالی است. علاوه بر به صرفه بودن، بخاطره خلاقیت آن، نحوه ی دعوت مراسم شما را بسیار خاص و زیبا خواهد کرد.

 

۲- وسیله حمل و نقل عروسی شما

آیا الزاما شما باید خودرویی از خود داشته باشید؟! خیر! شما می توانید آن را برای یک شب از همسایه و یا فامیل خود قرض بگیرید، و عکس های زیبا و شبی خاطره انگیز برای خود بسازید، به همین راحتی.

 

۳- خرید لباس عروس ضروریست؟

برای یک شب لازم به خرید لباس عروس نیست! هزینه ی خرید لباس عروس چندین برابر اجاره آن است. پس پیشنهاد ما کرایه لباس است. ضمن آنکه اگر نحوه ی آشنایی شما با مزون ها به صورت آنلاین باشد، باز هزینه ای به نفع شما خواهد بود. چرا که در ایران خرید و یا آشنایی اینترنتی به تازگی بین مردم رایج شده است و صاحبان کسب و کار بیشتر تمایل به ارتباطات از این طریق می باشند در نتیجه برای ترغیب عموم تخفیف های ویژه ای در اثر خرید، کرایه و یا آشنایی با کالای خود به صورت دیجیتالی، در نظر می گیرند، پس از این فرصت ها نهایت استفاده را کنید!

 

۴- استفاده از گل و تزئینات

تا آنجا که امکان دارد، از گل کمتر استفاده کنید. اگر علاقه ی زیادی به گل دارید، از گل های فصل بیشتر بکار ببرید. از گل هایی مانند peonies که قیمت آن ۵ برابر گل رز است خودداری کنید و ترجیحا از گیاهان بیشتر استفاده کنید، تا فضاهای مورد نظر را پر کند. شما حتی می توانید عناصر غیرگلدار، مانند فانوس را برای تزیینات انتخاب کنید.

{مطالعه بیشتربهترین مدل های دسته گل عروس}

 

۵- انتخاب محل برگزاری عروسی

برای صرفه جویی در زمان و انرژی خود می توانید با برنامه ای مشخص، از مدتی قبل اقدام به انتخاب محل مناسب، با توجه به فصل برگزاری مراسم خود کنید. ترجیحا روزهای وسط هفته، انتخاب بهتر و به صرفه تری خواهد بود. این به دلیل خالی بودن تالارها در اواسط هفته می باشد. ضمن آنکه اگر پذیرایی مراسمتان با همان مکان باشد، در هزینه های مالی و وقت شما تاثیرگذار خواهد بود.

{مطالعه بیشتر: ۱۴ مورد از موارد مهم برای انتخاب تالار}

 

۶- ثبت خاطرات و اجرای موسیقی

در حالیکه اکثر مردم، یک تیم عکاسی و فیلم بردار حرفه ای، از آتلیه ها درخواست می کنند، شما می توانید با انتخاب دانشجویان عکاسی و فیلم برداری از دانشگاه محلی خود، علاوه بر کاهش مخارج خود، فرصتی به جوانان دیگر بدهید، تا خودی نشان دهند. در نتیجه بخاطره اطمینانی که شما به آنها کرده اید، آنها بیشترین تلاش خود را برای رضایت خاطر شما، انجام خواهند داد.

همچنین برای موسیقی مراسم خود، می توانید از فارغ التحصیلان یک آموزشگاه موسیقی کمک بگیرید و اگر می خواهید موسیقی غیر کلاسیک داشته باشید، انتخاب یک دی جی، بسیار ارزان تر از انتخاب کل گروه ارکستر خواهد بود.

{مطالعه بیشتر۸ ایده شگفت انگیز برای گرفتن عکس از عروس و داماد }

 

۷- پذیرش کمک از دوستان، فامیل و یا آشنایان

اگر دوستان و یا اعضای خانواده شما در قسمتی از مراحل مراسمتان، چه در تهیه امکانات عروسی، و چه در اجرای مرحله به مرحله ی آن، آمادگی کمک را دارند، از آن بهره ببرید. زیرا که بخاطره حس تعلق خاطری که به شما دارند، تمامی تلاش خود را می کنند، که به بهترین شکل شما یاری دهند و از طرفی بخاطر اطمینانی که شما به آنها دارید، نگرانی های شما هم کاسته خواهد شد. ممکن است یکی از دوستان شما موسیقی دان خوبی باشد و یا عکاسی حرفه ای و یا صاحب تالاری زیبا …

۸- از ابزارهای بودجه بندی حرفه ای استفاده کنید!

یکی از این ابزارها استفاده از چک لیست است که می توانید در آن ریز مراحل عروسی، مخارج و حتی ضروریات آن را مشخص کنید. تیم مشاوره تالارنامه هم در راستای مدیریت هرچه بهتر این کار، تعدادی از آن را آماده و در اختیار شما عزیزان قرارداه است.

 

دانلود دفترچه راهنمای عروسی

دانلود چک لیست برنامه ریزی عروسی

دانلود چک لیست برنامه ریزی مراسم عروسی

 

 

دسته بندی مطالب: تشریفات عروسی , رزرو آنلاین تالار

مطالب مرتبط :

فرستادن دیدگاه