۱۵ کار خانگی برای خانم ها که آن ها را به درآمد میلیونی می رساند.
در گذشته، افراد برای پیگیری کار و داشتن درآمد باید مراحل مختلفی را طی می کردند تا شاید مورد پذیرش قرار بگیرند. از آزمون های سخت گیرانه دولتی گرفته تا شرایط زیادی که برای استخدام یک نفر در نظر گرفته اند. البته در حال حاضر دیگر کمتر ارگانی پیگیر استخدام است و با توجه به نوسانات قیمت ها دیگر اعتماد کمتری نسبت به شغل هایی که شبیه به کارمندی است می توان داشت. یکی از گزینه هایی که انتخاب خیلی از افراد قرار می گیرد کارآفرینی ست. اسم کارآفرینی که می آید گاهی به یاد کارگاه های چند ده نفری و یا شاید کارخانه جات تولیدی محصولی خاص میفتیم! نه. قرار نیست همچین تصوری داشته باشیم. کار آفرینی می تواند دانستن یک مهارت باشد که بکارگیری آن، در زندگی و رفع نیاز مردم موثر باشد و حتی به اندازه یک نفر هم درآمدزا و تاثیر گذار باشد. به همین راحتی! در این مقاله شما را با ۱۵ ایده کارآفرینی آشنا می کنیم.
کسب و کار خانگی پر درامد
۱_ نمد دوزی در خانه
نمد دوزی بسیار کار زیبا و کاربردی ست و در عین حال ساده و قابل یادگیری است و خانم های زیادی از آن استقبال می کنند. فقط کافی است مهارت آن را یاد بگیرید و با خلاقیت خودتان کارهایی متنوع از آن بسازید. به لطف فضای مجازی و اینترنت، دسترسی به فیلم ها و یا منابع آموزشی راحت تر و ساده تر شده و نیازی به رفتن کلاس ندارد، پس وقت را تلف نکنید!
۲_ چرم دوزی در خانه
معمولا چرم دوزی در فنی حرفه ای ها و کلاس های آموزشی تدریس می شود. چرم دوزی به نسبت نمد دوزی کار بسیار دقیق تر و حساس تری است و لازم است دقت بیشتری داشته باشید تا مهارت لازمه رو کسب کنید و بتوانید محصولات با کیفیت چرمی خودتان را برای فروش قرار دهید. البته باز به نسبت نمد دوزی به کمی سرمایه هم نیاز دارد اما در کل کاری درآمد زاست و چه بسا درآمد آن بیشتر از نمد دوزی هم باشد البته به شرط کار حرفه ای شما.
۳_ خیاطی در خانه
در خانه ی اکثر خانم های ایرانی معمولا یک چرخ خیاطی پیدا می شود. حال اگر این چرخ هم با مهارت به چرخد می تواند به چرخش بهتر اقتصاد خانواده هم کمک بسیاری کند! اما چگونه؟ اگر به دوختن لباس علاقه و با برش آشنایی دارید می توانید گزینه ی مناسبی برای شما باشد. زیرا که سرمایه ی آن چنانی هم نمی خواهد و لباس هم جزو نیازهای اساسی مردم است و مطمئنا از آن به شرط کار خوب شما، استقبال خوبی خواهد شد. همچنین آموزش ها را می توانید از اینترنت دانلود کنید.
کارهای خانگی برای بانوان
۴_ عروسک سازی در خانه
برای این کار شما نیاز به کمی خلاقیت بیشتر دارید! و با سلیقه ی کودکان هم باید آشنایی داشته باشید. زیرا که عروسک ها برای آن ها ساخته می شود پس باید برای آن ها جذاب و گیرا باشد. خانم معصومه تاجیک نمونه فردی هستند که از این راه کسب درآمد خوبی کرده اند. در واقع با دیدن نمونه های خارجی و الگو برداری از آن، توانستند عروسک های زیبایی را بسازند و در اینترنت به فروش برسانند.
۵_ شمع سازی در خانه
از هنرهای زیبا، جذاب و دوست داشتنی است که معمولا برای زیبایی منزل و دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد. نیاز به سرمایه و مجوز خاصی ندارد اما آن چنان درآمد زا نخواهد بود ولی درآمد متوسطی خواهد داشت.
۶_ تولید ست آشپزخانه در خانه
به طور کلی آشپزخانه جایگاه ویژه ای برای خانم ها دارد. در نتیجه به زیبایی آن اهمیت بیشتری می دهند. به طور کلی بازار داغی دارد که به چند نمونه از آن اشاره می کنیم:
_ پیشبند آشپزخانه
_ دستکش فر
_ دستگیره آشپزخانه
_ سبد نان پارچه ای
_ حوله آشپزخانه
_ حوله ی جلو گاز
_ انواع دمکنی
و …
کار خانگی پر سود
۷_ ساخت تراریوم در خانه
ساخت تراریوم، مناسب افرادی است که به پرورش گل و گیاه علاقه دارند. برای این کار نیاز به کمی سلیقه و خلاقیت دارید. سرمایه ی مورد نیاز، زیر ۱۰۰ هزار تومان است. پیشنهاد می کنیم برای الگو برداری و گرفتن ایده های جدید در گوگل سرچ کنید و نمونه ها را ببینید و آموزش های لازم را کسب کنید.
۸_ پرورش گیاهان دارویی در خانه
در خانه های ما ایرانیان اکثرا گل و گیاهانی هست که به آن ها علاقه ی زیادی داریم و در پرورش و مراقبت از آن ها نهایت تلاشمونو می کنیم. چه بهتر که این گیاهان از نوع دارویی و خوراکی باشد تا محصولی برایمان داشته باشد. عموما گیاهان دارویی زیادی به صورت خودرو در باغچه منزل ما رشد می کنند، مثل پنیرک، خرفه، پیچک، شبدر، گل گندم، گزنه و … اما اکثر گیاهان دارویی نیاز به کاشت دارند. حتی در محیط آپارتمان، تراس و یا پشت بام خانه هم می توان این کار را انجام داد. پرورش گیاهان دارویی جزو رسومات ایرانیان باستان بوده و ریشه ای تاریخی در فرهنگ کشورمان دارد.
۹_ پخت شیرینی و دسر در خانه
جزو کارهای خوشمزه و مورد پسند همه ی مردم است! یکی از مزیت هایی که این کار برای مردم دارد سالم بودن موادی است که داخل این نوع شیرینی ها و یا دسرها استفاده می شود. درنتیجه مشتری های شما زیاد خواهد شد و اگر هم در حرفه خود مهارت های لازم را داشته باشید و یا در اثر تجربه کسب کنید، درآمد فوق العاده ای خواهید داشت!
۱۰_ پاک کردن سبزی و بسته بندی در خانه
به طور خلاصه و در یک کلام بسیار سودآور است! حدودا ۴۰۰ الی ۵۰۰ درصد!!! یعنی اگر ۱۰۰۰ تومان سرمایه گذاری کنید ۵۰۰۰ توان سود می کنید. سبزی را به صورت فله ای و زیاد بخرید و بعد آن را به بسته های کوچکتری تبدیل کنید و به سوپر مارکت ها بفروشید. جزو یکی از پول سازترین کارهای خانگی است.
۱۱_ ساخت زیورآلات در خانه
کاری است که بسیار مورد پسند خانم های جوان است. البته نیاز به کمی سلیقه، صبر و پشتکار دارد. اما اگر در این کار برند شوید درآمد خوبی خواهید داشت. برخی از انواع زیورآلات شامل موارد زیر می شود:
_ گردنبند
_ دستبند
_ گوشواره
_ سنجاق سر
_ تاج سر
۱۲_ طراحی لباس در خانه
طراحی لباس یک هنر است که در صنعت مد و پوشاک از تجارت بسیار خوبی برخوردار است. بسیاری از افرادی که در این صنعت کار می کنند، درآمد کمی دارند اما اقلیتی وجود دارند که به برند تبدیل شده اند و درآمد آن ها از پزشک متخصص قلب هم نیز بیشتر است. البته ارتباطی هم با حرفه خیاطی دارد که تفاوت آن این است که خیاطی بیشتر در نوع اجرا دخالت دارد و طراحی لباس بیشتر طرح است که مورد توجه قرار می گیرد. درواقع نیاز به ذهنی آماده و باز دارد.
۱۳_ ویترای روی شیشه
با استفاده از چندین ظروف شیشه ای ساده می توانید وسایل تزئینی و دکوری جالبی ایجاد کنید. در صورتی که نقاشی کردن هم بلد نباشید می توانید با استفاده از نقش های اطراف خود یک نقاشی زیبا بر روی شیشه ها رسم کنید. نقاشی های روی شیشه را ویترای گویند، زیرا رنگ هایی که برای این نوع نقاشی استفاده می شود، ویترای نام دارد.
وسایل مورد نیاز برای نقاشی روی شیشه:
مقادیری مشخص از رنگ ویترای
_ خمیرهای ویترای
_ قلم مو یا اسفنج
_ ظروف شیشه ای
_ مواد رقیق کننده
۱۴_ قلاب بافی در خانه
قلاب بافی از دیرباز در ایران خواهان داشته و همچنان هم دارد. چه برای کسانی که این حرفه را گسترش داده اند و چه برای کسانی که از این نوع پوشش استفاده می کنند. نیاز به کلاس آموزشی خاصی هم ندارد! حتی اگر دقیق تر به محیط اطرافتان نگاهی بیندازید کسانی را پیدا می کنید که فوت و فن این کار رو بلدند و این فرصت خوبی برای شماست برای یادگیری و درآمدزایی. به طور کلی بافندگی یا بافتنی از صنابع دستی محسوب می شود که در فرآیند آن کاموا و نخ تبدیل به پارچه می شود. نخ و کاموا در هم بافته و تنیده نمی شوند. قلاب بافی در واقع به وسیله قلاب انجام می شود و در آن کلاف های کاموا یا نخ های رنگین به پارچه توری شکل تبدیل می شوند. از کارآفرینان برتر قلاب بافی، می توان زهرا فرهاد نام برد.
۱۵_ ساخت دکمه در خانه
ایده ساخت و تولید دکمه در منزل یک ایده با بازدهی فوق العاده زیاد است. سود ایجاد شده به ازای ۱۰۰ هزار تومان هزینه، حداقل ۵۰۰ هزار تومان است. می توانید محصولات خود را در شرکت های تولیدی لباس بفروشید.