۶ راه کار حفظ حریم خانواده
هر خانواده ای یک حریم خاصی دارد که حفظ این حریم نقش بسیار مهمی در بنیان خانواده دارد. گفتن یکسری مسائل باعث به خطر افتادن تداوم، آرامش و موفقیت زندگی مشترک شما می شود. چه بهتر که قبل از ورود به مسیر زندگی جدیدتان، از مواردی که نباید جایی عنوان شود اطلاع داشته باشید تا در آینده دچار مشکل نشوید. در این مقاله قصد داریم به ۵ نمونه از مهم ترین آن اشاره کنیم:
۱_ دعوا و بحث شما در حریم خانوادگی خودتان باید حل و فصل شود.
هیچ دو نفری همانند یکدیگر نیستند و این طبیعی است که گاهی در بعضی موارد با یکدیگر موافق نباشند و حتی سر آن بحث هایی داشته باشند. البته که در اینجا باید یکسری حرمت ها حفظ شود و در این باره هیچ شکی نیست اما شما نباید حتی بحث های خانوادگی خود را با کسی در میان بگذارید به امید حل آن. بعضی مسائل مثل راز باید بین شما و همسرتان باشد و حتی پدر و مادر شما و یا پدر و مادر همسرتان نباید بدانند. زیرا که دوست داشتن پدر و مادر بی قید و شرط است و گاهی احساسات مانع از رفتار و یا تصمیمی منطقی می شود و ممکن است فرزند خود را عالی و دیگری را مقصر بدانند و این موضوع همیشه در خاطر آن ها باقی خواهد ماند.
مقاله مرتبط: تفاهم داشتن یعنی چی؟ تفاهم داشتن در ازدواج
۲_ روابط زناشویی جزو مهم ترین حریم های شماست.
این دسته از موضوعات باز مربوط به شما و همسرتان می شود و حتی اگر مشکلی از این بابت برای تان پیش آمد از گفتن این موضوع به نزدیکانتان خودداری کنید و فقط با مراجعه به پزشک و یا مشاور مربوطه، مسئله را حل کنید.
۳_ مشکلات مالی خود را به دیگران عنوان نکنید.
این موضوع کاملا طبیعی است که در شروع زندگی و بیشتر شدن مخارج زندگی، یکسری مسائل مالی پیش آید، اما این دلیل گفتنش به خواهر شهناز خانم و یا پسر اکبر آقا نیست! داشتن پول کافی و یا تامین شدن خانواده از نظر مالی جزو قدرت هایی ست که به مرد خانواده احساس خوبی می دهد، حال شما با گفتن آن به اطرافیان در واقع در درجه اول، همسر خود را زیر سوال برده اید و بعد شخص شما و زندگی تان است که زیر سوال می رود! شما و همسرتان در یک تیم هستید و هیچ کس جز او نزدیک ترین فرد به شما نیست. پس اگر مسئله ای برای ایشان مهم است برای شما هم باید مهم باشد.
۴_ عکس های شخصی خود را محفوظ نگه دارید.
گاهی پیش می آید که عکس هایی زیبا و دو نفره ای با یکدیگر داشته باشید ولی این مورد را در نظر داشته باشید که ترجیحا جایی انتشار پیدا نکند خیلی بهتر خواهد بود. بیش از اندازه نمایش دادن روابط عالی و فوق العاده بین شما و همسرتان در بین نزدیکان و فامیل چندان جالب نخواهد بود.
۵_ روابط و گذشته ی همسر شما مربوط به گذشته است نه دیگران!
به هیچ کس ارتباطات گذشته ی همسر شما ربطی ندارد! گذشته ی همسرتان تمام شده و رفته است. در طول مسیر زندگی مشترک، زن و مرد تغییراتی می کنند که شاید دانستن گذشته ی آن ها توسط دیگران باعث می شود که دید دیگران به همسرتان تغییر کند. خب این چه کاریه؟! همه ی آدم ها ممکن است اشتباه کنند و ما اجازه ی سرزنش دیگران و بردن آبروی آن ها بخاطر خطایی که در گذشته انجام شده را نداریم. در ثانی زندگی شما هم زیر سوال می رود. همسر شما بخشی از وجود شماست پس اعتبار و آبروی آن، اعتبار و آبروی شما خواهد بود.
مقاله مرتبط: حفظ و صیانت از حریم خانواده ها در فضای مجازی
۶_ راز های دوره مجردی تان را به کسی نگویید!
اگر رازی را در دل دارید که به همسر خود نگفته اید به اطرافیان تان هم نگویید چرا که اگر لو برود شرایط خوبی برای زندگی تان به وجود نخواهد آمد. حرفی که زده نشده را دیگر حرفی راجبش نزنید.
کلام آخر اینکه برای حفظ بنیان خانواده رعایت یکسری خطوط قرمزها لازم است. خطوطی که بسیار مهم است. کلمات، واژه ها و گفتن و یا نگفتن آن و حتی به چه کسی گفته شود خیلی خیلی مهم است. امیدواریم موارد بالا توانسته باشد راهنمایی های لازم را برای شما به ارمغان آورده باشد.
دسته بندی مطالب: روانشناسی , سبک زندگی